06-53942247 info@robert-bos.com

Diergeneeskunde

De basis van waaruit ik mijn werkzaamheden doe blijft natuurlijk de diergeneeskunde. Meer dan 25 jaar ben ik dierenarts en deze ervaring neem ik mee. 

Op dit moment heb ik voor de kleine huisdieren een praktijk in Borne. Hier doe ik meestal mijn consulten, alleen heb ik zelf daar geen gelegenheid om te opereren of een röntgen of een echo te maken. Voor andere diergeneeskundige vragen sta ik altijd open. Ook voor een diergeneeskundig advies of begeleiding van uw dier. Alles is te overleggen. Stuur gerust even een bericht. 

Daarnaast doe ik voor de kleine huisdieren ook wel visites aan huis. 

Voor de paarden doe ik alleen de behandelingen en therapieën en daarnaast wat vaccinaties.  

VOOR EEN CONSULT OF  MEDICATIE

Voor een consult, advies of persoonlijke begeleiding kunt u contact opnemen. Het liefst in overleg via de WhatsApp. Ook voor overleg over medicatie, prijzen, bestellen of bezorgen ben ik bereikbaar.

VOOR EEN THERAPEUTISCHE BEHANDELING

Bij een eerste behandeling wordt uw dier door de ogen van zowel een dierenarts als van een therapeut meestal volledig onderzocht. Aan de hand van dit onderzoek wordt in overleg met de u als eigenaar een individueel behandelplan opgesteld.

Meestal zijn één of twee behandelingen voldoende. Vaak worden de behandelingen gevolgd door een controle na vier tot zes weken.

AFSPRAAK

Voor het maken van een afspraak of voor vragen kunt u bellen. Vaak is het voor mij makkelijker om een WhatsApp-bericht te sturen naar 06-53942247.

Dierenarts Robert Bos

Locatie Kleine Huisdieren;

Oonksweg 33a
7622 AW Borne

Paarden;

Zuidkampweg 15
7524 NB Enschede

T: 06-53942247

E: info@robert-bos.com

Whatsapp