06-53942247 info@robert-bos.com

Osteopathie paarden

Wij bieden uitgebreide diergeneeskundige zorg en zijn verheugd om u te informeren dat onze diensten beschikbaar zijn in verschillende regio’s, waaronder Twente en de Achterhoek.

In Twente bedienen wij onder andere de gemeenten Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Hof van Twente, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden. Of u nu in het hart van Enschede woont of in het rustige landschap van Tubbergen, wij staan klaar om uw geliefde huisdier de beste zorg te bieden.

Ook in de Achterhoek zijn wij actief, in plaatsen als Bredevoort, Doesburg, Doetinchem, Groenlo, Lochem en Zutphen, evenals Borculo, Eibergen, ‘s-Heerenberg, Laag-Keppel, Lichtenvoorde, Terborg en Zevenaar. Of uw paard nu graast in de weides van Groenlo of uw kat geniet van de zon in Zutphen, wij staan voor u klaar.

Ons team van deskundige dierenartsen staat klaar om uw huisdier te behandelen en te verzorgen, of het nu gaat om routinematige controles, spoedeisende zorg of gespecialiseerde behandelingen.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze diensten in uw regio. U kunt rekenen op onze toewijding aan de gezondheid en het welzijn van uw huisdier, waar u zich ook bevindt in Twente en de Achterhoek.

 CONSULT OF MEDICATIE

Voor overleg over een consult of medicatie kunt u het beste eerst even contact opnemen voor wat de mogelijkheden zijn, het liefst via de WhatsApp.

EEN THERAPEUTISCHE BEHANDELING

Bij een eerste behandeling wordt uw dier door zowel de ogen van dierenarts als die van een therapeut bekeken. Op basis van dit onderzoek wordt er een individueel behandelplan opgezet en besproken u als eigenaar.

Meestal zijn 1 of 2 behandelingen voldoende. Vaak wordt een eerste behandeling gevolgd door een controle na 4 tot zes weken.

AFSPRAAK

Voor het maken van een afspraak of voor vragen kunt u bellen. Het is ook mogelijk en voor mij makkelijker een WhatsApp-bericht(klik hier) te sturen  naar 06-53942247.

Dierenarts Robert Bos

Locatie Kleine Huisdieren;

Oonksweg 33a
7622 AW Borne

Paarden;

Zuidkampweg 15
7524 NB Enschede

T: 06-53942247

E: info@robert-bos.com

Whatsapp