06-53942247 info@robert-bos.com

Osteopathie paarden

Alles in het lichaam van een paard beweegt, van spieren tot bloedvaten, van ingewanden tot botten. Osteopathie voor paarden is een veilige behandelvorm die zich richt op de bewegingen van het lichaam en op de bewegingen in het lichaam van het paard. Deze beweeglijkheid is cruciaal voor een goede gezondheid en het voorkomen van klachten.

Osteopathie voor paarden is een manuele geneeswijze die gericht is op het identificeren en behandelen van functiestoornissen in de mobiliteit van gewrichten en weefsels van het paard in het algemeen. Het doel is om de gezondheid van het paard te optimaliseren en eventuele klachten te verlichten.

 CONSULT OF MEDICATIE

Voor overleg over een consult of medicatie kunt u het beste eerst even contact opnemen voor wat de mogelijkheden zijn, het liefst via de WhatsApp.

EEN THERAPEUTISCHE BEHANDELING

Bij een eerste behandeling wordt uw dier door zowel de ogen van dierenarts als die van een therapeut bekeken. Op basis van dit onderzoek wordt er een individueel behandelplan opgezet en besproken u als eigenaar.

Meestal zijn 1 of 2 behandelingen voldoende. Vaak wordt een eerste behandeling gevolgd door een controle na 4 tot zes weken.

AFSPRAAK

Voor het maken van een afspraak of voor vragen kunt u bellen. Het is ook mogelijk en voor mij makkelijker een WhatsApp-bericht(klik hier) te sturen  naar 06-53942247.

Dierenarts Robert Bos

Locatie Kleine Huisdieren;

Oonksweg 33a
7622 AW Borne

Paarden;

Zuidkampweg 15
7524 NB Enschede

T: 06-53942247

E: info@robert-bos.com

Whatsapp